perjantai 31. tammikuuta 2014

Valokuvahaaste

Pin The Fuck Upsin blogin innoittamana päätin itsekkin ottaa osaa valokuvaushaateeseen.

Sain isältäni 23-vuotislahjaksi hänen vanhan järkkärinsä. Se on Canonin 1100 ja aivan kuin uusi, vaikka sitä oli jo paljon käytettykkin. Isä oli ilmeisesti kyllästynyt siihen, että näpräsin hänen kameraansa ja täytin sen koiran kuvilla. Tai sitten hän vain sai hyvän tekosyyn ostaa itselleen uuden, hienomman ja paremman kameran.

Jokatapauksessa, rakastan valokuvata ja loputon kuvausintoni lähde on rakas Muffeni. Kukaan läheiseni ei oikein tykkää olla kameran edessä, joten yritän kuvata tekemisiämme tavaroiden, ruuan, koiran ja maisemien kautta, mutta jotenkin lipsun ottamaan kuvia vain tuosta karvaisesta kaverista. Mielestäni otan ihan perushyviä kuvia, vaikka parantamisen varaa varmasti vielä olisi. Varsinkin kun taktiikkani yleensä on ottaa niin monta kuvaa, että varmasti yksi niistä onnistuu. Osaan kamerastani perussäädöt, mutta en jaksa (osaa) hifistellä niiden kanssa. Mielestäni tärkeämpää on se, että olen saanut kuvaan sen mitä olen halunnutkin ja rajaus sekä sommittelu on suht oikein. Tästä hieman haastavaksi tekee sen, ettei kohteeni oikein pysy paikallaan.

Nyt ihan vain kuvausskaalaa laajentaakseni ajattelin tarttua tähän haasteeseen. Tarkoituksena olisi ottaa yksi kuva joka päivä ja postata kuva tänne. Haastetta lisätäkseni, lupaan ettei aiheenani ole kuin yhtenä päivänä Muffe (APUA!!)

 
Kuva täältä
Eli suomennettuna ja hieman muokattuna:
1. päivä: Selfie
2. päivä: Päivän asu
3. päivä: Pilvet
4. päivä: Jotain vihreää
5.päivä: Lintuperspektiivi
6. päivä: Sammakkoperspektiivi
7. päivä: Lempihedelmä
8. Paha tapa
9. Joku jota rakastan
10. Lapsuuden muisto
11. Jotain sinistä
12. Aamurutiini
13. Minä ja 13 tavaraa
14. Silmät
15. Siluetti
16. Harrastus
17. Varpaat
18. Lempikengät
19. Jotain oranssia
20. Kirja
21. Naamaton selfie
22. Kädet
23. Lempipaikka
24. Eläin
25. Jotain pinkkiä
26. Kuva läheltä
27. Kuva kaukaa
28. Kuka
29. Mustavalko
30. Selfie

Huomisesta se sitten lähtee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa!