perjantai 28. helmikuuta 2014

Päivä 16: Harrastus

Olen ollut hyvin laiska päivittämään blogia tässä harjoittelun alettua, mutta olen ollut kiinni työharjoittelussa sen 10 tuntia päivässä. Tämän lisäksi olisi rahaakin ansaittava, jotta yleensä pääsee menemään Kankaanpäähän asti (bensakustannukset yksin ajavalta ovat noin 75e/vko. Onneksi en mene yksin), joten olen ollut iltoja ja viikonloppuja töissä, harrastuksia unohtamatta. Huomenna on onneksi ensimmäinen lauantaivapaa pitkästä aikaa.

Vaikka valokuvaushaaste on jäänyt vähemmälle huomiolle, en luovuta. En nyt yritäkkään päivittää sitä joka päivä, vaan silloin kun kerkeän. Harrastuskuvaa oli kamalan vaikea saada, koska en todellakaan tykkää ottaa (kännykkä)kameraa mukaan salille ja napsia kuvia itsestäni nostamassa rautaa. Jäimme siis siskoni kanssa työpaikkani tyhjälle salille tekemään oman ohjaukseni jälkeen muutamia liikkeitä ja otimme pari kuvaa. Kaikissa nostelu- ja tempauskuvissa naamani oli kirkkaanpunainen ja ilme niin järkyttävä, että päätin olla laittamatta niitä tänne. Tomaatin väriseltä naama näissäkin kuvissa näyttää, mutta onneksi hauis (tai allit) ovat niin suuret että pää jää niiden taakse piiloon!!


Harrastan siis tällä hetkellä crossfittia, uintia, lenkkeilyä koiran kanssa sekä ajoittaista häröilyä salilla ja lenkkipolulla. Uusimpana rakkautena on painonnostokoulu, jossa olen käynyt tasan kerran, mutta se tuntui heti omalta paikalta. Liikkeet ovat siis tuttuja crossfitin puolelta, mutta ekaa kertaa niitä hiottiin koko tunnin ajan. Vaikka olenkin kärsimätön ja turhaudun helposti omaan osaamattomuuteeni, kaipaan haasteita ja sitä tämä laji todellakin tarjoaa: jokaista liikettä hiotaan aivan täydellisyyteen asti. Lisäksi oli aivan uskomattoman hienoa, että valmentajalla oli aikaa katsoa koko tunnin ajan meidän ryhmämme suorituksia ja korjata niitä. Niin juuri sen kuuluukin olla!
Jo hylättyihin harrastuksiini taas kuuluu intohimoinen nyrkkeily ja juoksu, joihin molempiin into pääsi lopahtamaan luultavasti liiallisen suorittamisen takia. Kumpaakin yritän käydä silti kokeilemassa aina välillä, noin kerran parissa kuukaudessa. Lisäksi piirrän ja maalaan, kun siltä tuntuu, kuuntelen hyvää musiikkia, ravaan erilaisissa kahviloissa ja kesäisin tykkään vain ajella päämäärättömästi ympäri Satakuntaa. Muutama vuosi sitten, kun minulla oli vielä paljon aikaa, tykkäsin ottaa useammin auton alle ja ajella katsomaan kauniita maisemia, kuten Yyteriä, Kalloa, Reposaarta, Leineperiä ja metsähautausmaata. Nyt tämä harrastus on supistunut satunnaiseksi lenkkeilyksi koiran kanssa metsissä tai koirarannalla.
Minä olen kuvassa oikealla. Kuva täältä
Myönnän, että kuvan ottamisesta on muutama kuukausi aikaa.
Kumpaakaan, aurinkoa tai lunta, ei ole näkynyt lähiaikoina.



Tylsän työpäivän tulos: kaunis nainen ja mies,
jolla on ilmeisesti musta silmä ja liian suuri leuka
Sunnuntaiseuraa <3 br="">


2 kommenttia:

  1. Sullapa onkin kiva blogi, tässä jokunen päivä sitten löysin vasta ja nyt aloin lueskelemaan postauksiasi. Kivan monipuolista! :)

    http://outinfitness.fitfashion.fi/

    VastaaPoista
  2. Ai, kiitoksia :) tää on tällänen sekametelisoppa kaikkea.

    VastaaPoista

Sana on vapaa!