perjantai 8. helmikuuta 2013

Tampere!

Keskiviikkona lähdin Tampereelle katselemaan Isaa ja Miraa. Juna-asemalla Eve sattui tulemaan vastaan Iiron kanssa :O Eve oli menossa Kuopioon tekemään korumuotoilijan oppariaan loppuun ja istuttiin sitten junassa matka yhdessä :)) Yllättävän kivaa oli ja juttu luisti. Ei olla nähty kuitenkaa johonki kolmeen vuoteen.

Isa ei - ihme ja kumma kyllä - ollut vielä asemalla mua vastassa joten menin outous härpäkekauppaan Tigeriin joka oli ihan vastapäätä juna-asemaa. Siellä oli kaikenmaailman tilpehööriä tasahintaan ja ostin sitten sieltä muutaman vihkon, taulukankaan, suteja ja kirjaan sellasseen ihme lukulampun, jonka avulla voi lukee sit esim. pimeessä autossa, kun seuraavan kerran matkustetaan johonkin.

Sitten mentiin bussilla Isan ihanalle hippikämpälle Hervantaan. Hengailtiin siinä vähän aikaan ja päätettiin lähtetä salille. Kokeiltiin hauskaa bollywood-tanssituntia ja joogaa. Olin aika yllättynyt, että tykkäsin molemmista :D Yleensä ei sellasta tanssituntia oo jossa pysyisin mukana ja joogassa vilkuilen aina kelloa että "koska tapahtuu JOTAKIN?" Mutta nyt sain purettua tanssitunnilla energiaa hyvän (ja todella kuolattavan) miesohjaajan johdolla ja joogassa sain rauhoituttua, enkä tainnut katsoa kelloa kuin kerran o__O Sen jälkeen käytiin ruokaostoksilla ja alettiin laittaa ruokaa. Tehtiin bataattilohkoja, lohta ja salaattia nammm.:3

Me sitten kodista huolehtivina naisina yritettiin sulattaa pakkanen. Paino todellakin sanalla yritettiin... Kun neljän tunnin rankan sulatusoperaation jälkeen pakkanen ei ollut sulanut yhtään kutsuttiin alakerran miekkonen apuun. Se tuli ja totesi, että pakkanen on täysillä ja pikapakastusnappi on pohjassa (ihan varmaan se oli sulatusnappi!!!). Kiitokseksi se sai itse tehdyn piparin ja kahden naisen ihailut osakseen.

Sitten myö katottiin suomalaista leffaa, juotiin kahvia sekä viiniä, puhuttiin henkeviä ja maalailtiin norsuja 4 asti aamulla.

Ostoksia!
Seuraavana päivänä Isa meni yhdeksitoista töihin ja me myöhästyttiin bussista ("kyllä me viel kahvit ehditään juoda!") Onneks se ei ollu niin katastrofi kuin se olis Porissa ollut, sillä esim. Vähäraumalta menee kahden tunnin välein busseja, joten kyl me melkeen ajoissa ehdittiin kaupunkiin :)

Sen jälkeen oli vuorossa kahvittelua Miran kanssa. Käytiin ihanassa Kaffilassa ihan keskustorin nurkilla. Siel oli paljon erikoiskahveja ja kaikkee luomujuttuu. Otin jäälaten (johon myyjä oli laittanu sokerii, yök ) ja luomujugurttii marjoilla ja myslillä. Oli hyvvöö! Sit käytii vähän shoppailees. Mun piti ottaa ihan rauhallisesti sillä rahaa ei oikeestaan täl hetkel kauheesti oo, mut eksyttii Stadionii, jossa oli alet. Sanoin hyvästi kaikelle järkevyydelle ja ostin uudet jumppahousut ja 2 uutta toppia :)

Tulin Poriin takas iltapäivällä ja käytii Erkan kans kiinalaises syömässä. Illalla vielä vähän koiran kanssa lenkkeilyä ja kahvakuulaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa!