maanantai 11. helmikuuta 2013

Viikonloppu

Yritän kirjottaa ja kattoo leffaa samaa aikaa...Katsotaas mitä tulee.

Nieriäiseni
Laura tuli yllättäen lauantaina poikkeamaan ja päätettiin sitten yhteistuumin lähteä Erkan kanssa ravintolaan syömään. Naiset sai päättää minne mennään syömään, joten päätös sujui helposti ja mutkattomasti - NOT! :D pohdittiin sitten aikamme ravintolavaihtoehtoja ja käytiin kaikkien nettisivut sekä ruokalistat läpi ja lopulta päätettiin lähteä Karhupanimoon, jokirantaan, syömään. Vähän etukäteen hirvitti kun ei oltu kuultu paikasta mitään ja nettisivuja ei saanut auki, joten ei tiedetty paikan ruuasta tai hintatasosta mitään. Aavisteltiin kuitenkin jotakin Amarillotyyppistä meininkiä, jollaista siinä sedulan muodossa oli ollut aikaisemminkin. No väärässä oltiin. Heti ovella tuli tarjoilija vastaan, joka ohjasi pöytään istumaan. Ruokalistassa oli oikein neljä (4) pääruokavaihtoehtoa ja bongasimpa alkuruuista 85€:n bilit suomalaisella kaviaarilla! No pääruuat oli hiukan totuttua kalliimpia mutta ihan siedettävän hintaisia, joten minä otin nieriää, Erkka otti fasaania ja Laura papupihvejä. Vitsailtiin ennen ruokien tuloa että on varmaan pakko mennä pitsalle vielä täällä syömisen jälkeen, jos annoksen koko vastaa hintaa. No eipä paljon sitten naurattanut kun lautanen tuli eteen, sillä juuri siltä lautasen koko näyttikin. Omallani oli pieni peruna-kurpitsakakku ja nieriän häntä kierretty rullalle sekä muutama vihannes. Yllättävää kyllä olin kuitenkin aivan täynnä ruuan jälkeen. Erkan fasaani oli pettymykseksi todella kuivaa ja saatiin siitä sitten hyvitykseksi irkkukahvi.

Ruuan jälkeen käytiin pyörähtämässä Havanassa.

Siitä päätettiin siirtyä kotiin pelailemaan korttia kotiin ja soitettiin Pauliina mukaan. Puheltiin sitten paskaa, pelailtiin kymppitikkiä sekä Skip-Boa ja Erkka toimi meidän juomamestarina (Pauliinan drinkissä oli maitoa, mehua ja viinaa...), sekä DJ:nä. Kumpikaan ei meidän mielestä oikeen sujunut. Laura väsähti kesken skip-boilun ja lähti kotio joskus 12 jälkeen(?) ja me sitten jatkettiin loppuun ilman sitä.

Erkalla meni hermo ku se ei voittanu eikä kukaan tykänny sen musasta

Sunnuntaina sain jonkun kodinhengetär-kohtauksen ja imuroin, luutusin lattiat, pesin pelit, tyhjensin tuhkat, pesin jääkaapin sisältä (!), leivoin masaliisaa ja järjestin pitkään ärsyttäneen vaatekaapin uuteen uskoon - kiitos Piupau, olit aarre. 


Käytiin myös Muffelin kanssa ulkoilemassa. Pieni tykkää ihan hippasen lumesta ja tänään sato koko päivän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa!