torstai 3. joulukuuta 2009

Hmmm... kuinka säälittävää olisikaan kirjoittaa kaksi eri blogi merkintää tunnin sisään?

Juuri kun sain pidettyä palopuheen oman innostukseni loppuun kuluttamisesta oli pakko alkaa kirjoittaa uutta merkintää! Kauhen koukuttavaa tämä itsestään kirjoittaminen!

Ihana päivä on ollut! Kävin Isan kanssa kirpparilla jouluostoksilla eli ostin itselleni vaatteita, joita en oikeastaan olisi edes tarvinnut (MUTTA olivat kauhian hienoja....). Eikös se ajatus ollutkin tärkein?
Joulun kaupallistuminen on jokavuotinen kestopuheenaihe ja olen asiasta kyllä täysin samaa mieltä. En sano etten repisi hullunkiilto silmissä joka joulu kääreitä pakettien ympäriltä, enkä kyllä mistään hinnasta luopuisi omasta lahjalistastani, mutta onko lahjoja pakko ostaa pakonomaisesti ja paljon? Ihmiset stressaavat keskimääräisesti eniten juuri jouluna jolloin nimen omaan pitäisi hengähtää hieman, jotta jaksaa taas kevätlukukauden paahtaa hikihatussa (jos siis on paahtamiseen taipuvainen...) Sen sijaan on aivan pakko siivota, leipoa ja laittaa ruokaa, jotta se inhottava anoppi ei nalkuttaisi korvanjuuressa, tai vaihtoehtoisesti selän takana, mikä sekään ei niin houkutteleva idea.

Tänä jouluna siis aion keskittyä ottamaan lunkisti ja ahtamaan itseeni niin paljon joulumieltä (lue: ruokaa) kuin vain pystyn.... Aina lahjojen avaamishetkeen asti.

3 kommenttia:

  1. En tahtoisi olla nyt pilkunviilaajana, mutta kun... blogi merkintää tulee yhteen.

    Mä en osaa stressata joulusta onneks, mut ei meillä oo koskaan kotona siitä stressattukaan. Ainoo asia ko vähän aiheuttaa unettomuutta on tuo joululahjojen osto! Niiden antaminen on kyllä kamalan kivaa, mutta jos tietää et on pakko ostaa ni siinä menee into koko touhuun. Hyi.

    VastaaPoista
  2. Niimpä! Meillä kyl aika paljon just joulusiivoomisest stressaillaa >: Ja olis kivaa jos löytäis sillee ihmiste näkösii lahjoi ni niit olis kiva antaa :P

    VastaaPoista
  3. mun on muuten pakko huomauttaa sulle samasta asiasta minkä jo isalki huomautin, elikkä sul o väärä aikavyöhyke ja sen takii sul o väärä aika aikaleimassa... ://

    VastaaPoista

Sana on vapaa!