sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Hyvää viikonloppua.

Aivan liikaa tapahtunut yhden viikonlopun aikana!! En jaksa siitä kaikesta ees kirjoittaa! Tässä teille tyhjentävä tapahtumalista:
- 2,5h tunnin raskas ja palauttelua vaativa työpäivä perjantaina, jolloin leivoin koko 7-luokan ainoat monikansalliset (mustat) piparit.
- Isan luo sitten miltei suoraan töistä pelaamaan Crash Bachiä, (syömään ylisuuren määrän porkkanaa), leipomaan porkkanoista porkkanakakkua ja sotkemaan Isan keittiötä.
- Isan luota sitten kirpparille taas ostelemaan "joululahjoja" (=10 euron musta mekko itseään piristämään....)
- Roineen tupareille ja synttäreille, jossa sitten jauhoin kaikkea mahdollista Miran kanssa, jota en ollut nähnyt pitkään aikaan. Muistutin taas itselleni hiljaa mielessäni, että myös Miran asunnossa pitäisi käydä.
- Anun järjestämään pikkujoulutapahtumaan tapaamaan ihanaa Karsaa
- Istuskeltiin yhdessä porraksilla juoruilemassa ja pummimassa pahaa-aavistamattomilta tupakointitarvikkeiden omistajilta sätkätarvikkeita. Ei polttamista varten vaan käärimistä varten. Oma kääröni sai kuulemma pisteitä vain säälistä.
- Lähdettiin kauheella kiireellä sitten Cabareen Pulin tahdosta. Vartti oli aikaa kävellä Puuvillalta baariin, muttei siinä sitten onnistuttu ja 7e oli niin suolanen hinta ettei sitä viitsitty maksaa päästäksemme sisään (... siis JOS oltaisiin yleensä päästy sisään) Tästä syystä päädyimme siis Kinoon, jossa bilekuntoni lakkasi siinä 2 jälkeen toimimasta.
- Lauantaina pacen vedin sitten ilman mikkiä, koska se ei toiminut. Karjuin ääneni käheäksi tunnin aikana. Sitten mentiin isin kanssa syömään ja pian sen jälkeen alettiin Lauran kanssa meikkaamaan itseämme valmiiksi vampyyribileisiin.


HUOH EN JAKSA ENÄÄ KIRJOTTAA. JATKAN JOSKUS JA MEEN NYT NUKKUMAAN. MÖRS NI!

1 kommentti:

Sana on vapaa!