tiistai 11. helmikuuta 2014

Turmion Kätilöt + Päivät 10 & 11 sinistä ja aamurutiini


Jouduin sunnuntaipäivänä vaikean paikan eteen: nimittäin luopumaan hetkeksi rakkaasta koneestani. Ystäväni meni epilepsiakohtauksen takia unitesteihin Keskussairaalaan. Hän siis joutui valvomaan reippaat 24 tuntia ennen kuin hänelle tehtiin testit nukkumisen aikana. Jotta hän pysyisi hereillä Erkka latasi koneeni täyteen elokuvia ja antoi sen mukaan sairaalaan. Tänään sain koneeni takaisin ja rupean heti tunnollisena tyttönä sormet sauhuten kirjoittelemaan rästiin jääneitä päivityksiä.

Lauantai-iltana olimme mainostamallani Kätilöiden keikalla Harjavallan Night Factoryssä. Kerrankin mieheni oli kuskina ja innoistuin itsekkin ottamaan muutaman oluen. Olen nähnyt Kätilöt viisi kertaa livenä ja kerran jopa valvonut heidän kanssaan aamuun asti yhden tapahtuman työntekijöiden bileissä. Heidän keikkansa ovat aina viihdyttäviä ja välispeakit hauskoja ja omaperäisiä. Yritin ottaa keikalta mahtavia kuvia, mutta jostain syystä ne ovat kaikki aivan surkeita kännykkäkameraotoksia. Tässä kuitenkin illan tuotosta:

Erkka yrittää kertoa että on lähdön aika


Tälläisiä nalleja löysimme tanssilattialta


Päivän kuvassa sitten ovatkin lempparikorvikseni. Tai siis toinen niistä. Sinistä ei ollut todellakaan vaikea löytää sillä, jotenkin huomaamattani kaikki vaatteeni, asusteeni ja tavarani ovat muuttuneet juuri tämän sinisiksi. Ja ai, miten niin rakastan makrokuvausta?



Ja nyt taas vähän huijaan haasteen kanssa, sillä tämä on jo toinen kuva koirastani, vaikka lupasin laittaa ainoastaan yhden. Kuitenkin ainoa varmasti pysyvä aamurutiinini on koiran ulkoilutus. Vaikka kuinka vituttaisi, väsyttäisi tai ulkona sataisi sammakoita, koiran on päästävä ennen työ-/koulupäivää ulos. Silti meidän molempien fiilikset ovat aamulla usein tällaiset:

Ei mennä ihan vielä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa!