lauantai 1. helmikuuta 2014

Päivä 2: Päivän asu



Kävin tänään isän tykönä sillä aikaa kun mieheni oli tekemässä lyhyen työpäivän. Isä on innokas harrastelijavalokuvaa ja hän yritti pitää minulle oppitunnin kameran säädöistä ja varsinkin jotenkin vieraaksi jääneistä aukon ja valotusajan säädöistä. Tässä päivän saldo:
92 kuvaa koirasta
54 aukko- ja valoitusaikaharjoituskuvaa mm. kattilasta, seinistä jne
5 salakuvaa miehestäni
3 kuvaa päivän leipomuksista
2 kuvaa kahvikupista
1 kuva isästä
1 kuva isän vaimosta
67 poistettua asukuvaa
0 onnistunutta asukuvaa

Ei voi olla vaikeaa ottaa itsestä kuvaa. Ainiin, kyllä se on! Kun otan itselaukaisulla kuvan, kamera on jo zoomannut itsensä takaseinään ja tuloksena on, että olen sumuinen läntti keskellä kuvaa ja tarkennus on ah niin kauniissa tapeteissa. Kun ongelma korjaantui, vastaan tuli seuraava: itse käytin suurizoomista objektiivia, enkä saanut kameraa pysymään pystyasennossa lainkaan, vaan se keikahti aina kumoon. Kaikki kuvat on siis otettu vaakatasossa olevalla kameralla. Siitä johtuen kuvassa on nainen ilman päätä ja jalkoja, mutta vatsalle on kyllä varattu liikaakin tilaa ja taustaa näkyy enemmän kuin tarpeeksi. Joten tänään päivän kuvana on neljä kuvaa, joista hyvän mielikuvituksen omaavat voivat päätellä mitä minulla on tänään ollut ylläni.


Päivän asu on aikalailla sellainen mitä normipäivänäkin, jos en sitten ole pukeutunut verkkareihin/collareihin tai muihin joustaviin urheiluvaatteisiin (joihin minulla on oikeus pukeutua koska olen fyssari). Tykkään siis mukavista joustavista vaatteista, joita saa monta kerrosta päällekkäin ilman, että kiristää. Käyn urheilemassa tai vetämässä tunteja kuntosalilla lähestulkoon joka päivä ja yleensä päälimmäisen kerroksen alla on jo valmiina treenivaatteet. Ja vaikka en kävisikään treeneissä, tulee väkisinkin ulkoiltua koiran kanssa. Joskus kun onnistun pukeutumaan niin kuin siistin ihmisen kuuluukin, suosin tummia farkkuja, sekä maanläheisiä värejä. 

Huomenna sitten yritetään kuvailla pilviä, mutta nyt taivas näyttää niin harmaalta, että aihe taitaa mennä vaihtoon.





2 kommenttia:

  1. En oo tiennytkää, että sul on blogi! :) HYvältä näyttää, sekä blogi että kuvat :) ps. Ota pois tää roskapostisuodatin tästä kommentoinnista, kommentointi on sitten paljon helpompaa ja kivampaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oon kirjoitellut niin harvoin, etten oo mainostanut tätä missään. Mutta ehkä tässä kerään hiukan rohkeutta ja pistän tämän feisbuukkiin :) ps. Mikä ihmeen roskapostisuodatin? T. Tekniikan ihmelapsi

      Poista

Sana on vapaa!